Jassentechniek

Het verleden kan vaak als een zware ‘jas’ op onze schouders hangen. Vermoeidheid, fysieke klachten, spanningen, malende gedachten en het gevoel vast te zitten zijn vaak het gevolg.

De Jassentechniek is een van de specifieke methoden waarmee ik werk vanuit de ‘Nieuwe Energie’. Het is een zeer effectieve behandelingsmethode die je op heel veel vlakken kan helpen met het loslaten van trauma, onverwerkte oude ballast, onbewuste onwil en verstorende energieën.

Ballast beïnvloedt ons leven

De emotionele ballast die je bij je draagt, bepaalt hoe jij je voelt, denkt, reageert en handelt. Veel van waar je in je leven last van hebt, wordt direct of indirect veroorzaakt door de ballast die je bij je draagt, deze ballast kan van jezelf zijn maar ook van anderen. Wanneer je last hebt van je  ballast en deze wil loslaten, dan kan de Jassentechniek echt iets voor je betekenen.

Loslaten

Loslaten doen we met Jassentechniek op diep  cellulair niveau. Bij loslaten kun je denken aan: angsten, beperkende emoties, onzekerheden, onverwerkte trauma’s, onverwerkte ballast, een ex partner, tekorten, beperkende levenspatronen en overtuigingen, negatieve gedachten, verslavingen, etc. Maar ook aan intelligente verstorende energieën. Door deze los te laten kun je meer energie, innerlijke rust en ontspanning ervaren.

Levenskracht

Door het terughalen van je energie, welke je in je leven bent kwijtgeraakt of hebt afgegeven aan anderen, kun je weer in je eigen levenskracht komen. Je komt hiermee weer in de Flow van je leven, hierdoor kun je meer ontspanning, zelfvertrouwen en levensvreugde krijgen.

NVPA geregistreerd Psychosociaal therapeut

RBCZ gecertificeerd Alternatieve genezer

Geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Geneeswijze