Energiewerk

Er is een wijsheid die verder gaat dan ons denken

Om te beginnen is het belangrijk te weten dat alles wat er is uit energie bestaat, een trilling heeft. Alles is energie en alles is met al het andere verbonden. Ieder ding dat bestaat is te herkennen aan zijn eigen unieke trillingsfrequentie, dit blijkt uit o.a. de kwantumfysica en de snaartheorie.

De wet van aantrekking

Gedachten, emoties, woorden en daden zijn ook energie en geven trillingen af die onszelf, anderen en ook de omgeving om ons heen beïnvloeden. Deze energie is zo fijn en licht dat het moeiteloos kan transformeren. Het is een metafysische wet dat energie dat op een bepaalde frequentie trilt de eigenschap heeft om andere energie dat op dezelfde frequentie trilt aan te trekken. Het is te vergelijken met een kosmische magneet die alles naar ons toetrekt waarop wij ons concentreren of wat wij projecteren.

Ballast loslaten

Bij de begeleiding gaat het om veranderingen in de energiebalans. Energiewerk bestaat uit diverse krachtige behandelingsmethoden om diepgaand blokkades op te sporen, energie te zuiveren en verstoringen te verwijderen. Deze behandeling stelt ons in staat om in een korte tijd een enorme ballast los te laten en opnieuw in balans brengen. Denk hierbij aan o.a. angst, stress, woede, onverwerkte trauma’s, vermoeidheidsklachten en een groot aantal fysieke klachten. Deze ‘Nieuwe Energie’ methode werkt diep in de diverse lagen van je energielichamen zodat je zowel fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch in balans kunt komen.

Visualisatie

Geleide visualisatie is een veel gebruikte methode bij energiewerk, het is niet alleen een prachtig instrument om de subtiele boodschappen uit ons onderbewuste gewaar te worden, maar ook om onze intenties te verwerkelijken. Onze hersenen maken namelijk geen onderscheid tussen wat we met onze ogen open of met onze ogen dicht zien. Ook maken ze geen onderscheid tussen wat wij actief doen of wat wij onszelf in gedachten zien doen. Visualisaties zijn net als intenties prachtige instrumenten, ze hebben de macht om te scheppen.

NVPA geregistreerd Psychosociaal therapeut

RBCZ gecertificeerd Alternatieve genezer

Geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Geneeswijze